Skip to content

Suzana & Hafsyam – The Wedding, Gemas, Negeri Sembilan

May 4, 2009

Syukur, majlis perkahwinan untuk pasangan Suzana & Hafsyam yang berlangsung pada 1hb dan 2hb Mei di Gemas, Negeri Sembilan telah berjalan dengan lancar.

Majlis bermula pada 1hb Mei sebelah petang dalam sekitar jam 5.30 petang yang mana sessi fotografi persiapan Suzana dijalankan. Selepas isyak, majlis akad nikah berlangsung di ikuti dengan majlis adat berinai. Majlis pada hari pertama selesai dalam sekitar jam 1030 malam.

Pada hari kedua, sessi bermula pada awal pagi dalam jam 830 pagi. Sessi fotografi bermula dengan Suzana secara solo yang memakai 3 jenis pakaian iaitu ‘Baju Jepun’, ‘Baju Jawa’ dan ‘Baju India’.

Majlis seterusnya adalah majlis bersanding dengan pengantin mengenakan pakaian berwarna keemasan dan kemudian menukar pakaian dengan mengenakan pakaian ‘suit & gown’.

Terima kasih buat Suzana & Syam, juga untuk keluarga Suzana yang amat peramah terutama abang – abang serta kakak – kakak beliau.

Gambar – gambar majlis sedang di dalam proses sebelum ianya di cetak dan diserahkan kepada pengantin baru dalam jangkamasa 2 minggu lagi. Berikut adalah beberapa gambar yang telah siap diproses untuk tatapan semua pelanggan / bakal pelanggan Azri Azmi Digital Photography.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: